dijous, 4 d’abril del 2013

Esquerra Unida denuncia la passivitat de l’Equip de Govern en la neteja urbana


Des del Grup Municipal d’Esquerra Unida no entenem com és possible que, tant el regidor de neteja urbana com la regidora de medi ambient, permitisquen que el municipi no compte amb la neteja adecuada. Un clar exemple és la Malladeta, lloc on des de sempre moltes famílies i colles d’amics/amigues han anat a passar el dia per gaudir de la natura i que avuí dia s’haja convertit en una espècie de abocador municipal on es pot trobar tot tipus de brossa.

Açò, es torna encara més incomprensible si tenim en compte que l’Equip de Govern té contractada, des de les arques municipals que tota la ciutadania paga amb els seus impostos, una persona de confiança responsable, en teoria, del contracte de neteja urbana.

Des del Grup Municiap d’EU pensem que este tipus de comportament repercuteix molt en el turisme municipal perquè no se’n dóna una bona imatge al/la visitant, a banda de que és totalmente insalubre i és per això que demanarem als regidors/es encarregats/des que poden una sol·lució com més aviat millor.

Adjuntem fotos de l’estat de la Malladeta.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada