dilluns, 8 d’octubre del 2012

Què fem de l'IBI?


A l’any 2005 s’aprovà l’última revisió cadastral al nostre municipi. El resultat ja tots el coneixem; una pujada progressiva i constant dels rebuts. En l’actualitat són nombroses les famílies que no poden fer front al pagament i aquesta situació s’agreuja any rere any i no s’aturarà fins  el 2015.

La situació, no obstant això, podria canviar radicalment si l’Ajuntament complirà la  sentència que anul·la la ponència de valors de l’any 2005, tornant així a la de 1995, però de moment l’Ajuntament no mou fitxa. Per què no  fa com Xàbia o Pego, que ja han tornat a valors anteriors? Per què fa cas omís d’eixa sentència, perjudicant greument les nostres economies domèstiques?  

Tots i totes i hem de conèixer aquesta realitat, perquè estem pagant per uns valors que el Tribunal Superior de Justícia ha anul·lat ja, perquè estem pagant la crisi de les nostres butxaques, perquè estem carregant amb la nefasta herència d’uns polítics més nefastos encara, uns polítics que un dia pensaren que La Vila era una enorme solar en venda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada