dilluns, 8 d’octubre del 2012

Polítics de retall


Per tots i totes és ben sabut la classe de polítiques a les que es dedica el Partit Popular, unes polítiques de retalls que deixen en evidència els nostres drets socials i per tant el nostre estat de benestar. Aquestes mesures tenen un únic fí: no superar el sostre de déficit i contentar així a BANCS i MERCATS, principals causants d’aquesta crisi-estafa.

Potser son aspectes que ens pareixeran llunyans i quan sentim expressions com estabilidad presupuestária, techo de gasto i prima de riesgo pensem que són qüestions que no ens toquen de prop,  però no és així.

Al nostre poble sense anar més enllà ho  patim dia darrere dia: AMB EL TRANSPORT ESCOLAR (alumnes que amb data de 24 de setembre no saben si contaran amb un transport gratuït per anar a l’escola), AMB ELS BARRACONS (alumnes que en compte de tindre escoles de pedra s’han de conformar amb escoles de plàstic), AMB EL MOBILIARI (alumnes de secundària que amb el curs començat no tenen el mobiliari suficient i han de seure a terra per agafar apunts).

I així, mentre els causants de la crisi gaudixen dels seus paradisos fiscals sense cap problema, nosaltres veiem retallats els nostres drets fonamentals. Per tot això hem d’eixir al carrer i cridar ben fort: LA SOCIETAT NO ES RETALLA!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada