dijous, 13 de desembre del 2012

SPOT DE LA X ASSEMBLEA FEDERAL D'IZQUIERDA UNIDA

En relació amb la celebració de la X Assemblea Federal d'Izquierda Unida, s'ha llançat el vídeo Transformar, lema elegit per a presidir la reunió que aquesta formació política desenvoluparà els pròxims dies 14, 15 i 16 de desembre.

El vídeo, a més de complement audiovisual, serveix per a la difusió en Internet i les diferents xarxes socials com a crida per a la participació.

El treball audiovisual fa protagonistes als treballadors i treballadores que lluiten pels seus drets i en contra de les polítiques de retall imposades pel govern del Partit Popular, tant a nivell central com autonòmic. És per això que s'han utilitzat imatges de la coneguda marea verde (en defensa l'educació pública), de la marea violeta (pels drets de les dones i les persones LGTBi), de la lluita de miners amb la culminació de la marxa que feren a Madrid, de reivindicació de la República, de la lluita sindical i de les vagues generals. També es poden vore imatges de la marea blanca, en defensa de la sanitat pública, així com de la lluita ecologista.

Izquierda Unida s'ha marcat com a objectius en esta Assemblea concretar una efectiva proposta d'alternativa econòmica front a la crisi, organitzar la rebel·lió democràtica front al colp silenciós de la dreta que liquida drets i llibertats aconseguits en sigles passats, construir una alternativa política al neoliberalisme i transformar profundament la Izquierda Unida que coneixem per a articular una potent força política per a l'esquerra i la majoria social.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada