dimarts, 11 de setembre del 2012

Autobusos a remolc


El conflicte amb el transport municipal escolar continua donant que parlar.

Des de l’inici de curs el passat divendres, les actuacions de les parts implicades han sigut diverses i algunes d’elles marcades per la improvisació.

Mentre la Conselleria d’educació, la Conselleria dels RETALLS, seguix sense pronunciar-se, les mares i pares de la majoria d’alumnes afectats van decidir pujar els seus fills i filles a peu a les escoles (amb la perillositat que això comporta) a espenses d’una solució. La premsa va fer eco d’eixes actuacions dissabte en els periòdics.

Per altra banda, l’equip de govern seguix fent mostra de la improvisació que el caracteritza. Si  des de juny a setembre únicament va tindre temps per a convocar una comissió de transport, en tres dies ja n’ha convocat dos; si en juny anuncià la retirada de tots els autobusos que venia sufragant fins el moment, hui  ha posat a disposició dels alumnes els autobuses necessaris per cobrir les seues necessitats de transport, això sí, sense clarificar quin serà el preu final, ja que espera obtindre una resposta POSITIVA per part d’una conselleria d’Educació que només actua quan la seua mala gestió ix a la premsa; i si durant tot l’estiu no ha mostrat cap interés per solucionar tota aquesta problemàtica, ara li corre molta pressa perquè és molt difícil  seguir manipulant la realitat quan és tan evident.

L’única cosa que traem en clar és que als assumptes importants se li han de dedicar el temps necessari per a evitar problemes com aquests i que el govern del PP no atorga el qualificatiu d’important a l’educació pública perquè no en pot fer un NEGOCI RENTABLE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada