divendres, 31 d’agost del 2012

Esquerra Unida sol·licita a l'equip de govern que renuncien a la paga extraordinària de nadal


Després de l’aturada del mes d’agost, EU la Vila Joiosa presenta al ple de setembre quatre mocions.

Una d’elles insta a l’equip de govern a posicionar-se en CONTRA de les últimes mesures anunciades pel govern central, les quals suposen el pitjor atac a l’estat de benestar que tant ens ha costat crear durant els darrers anys en democràcia.

Aquestes mesures passen, entre moltes altres, per desprotegir els immigrants en qüestió de sanitat, modificar/empitjorar les condicions dels aturats sense prestació, eliminar la paga extraordinària de nadal als funcionaris públics...

Per eixa última raó, una altra moció consta de la renúncia dels regidors a la seua paga extraordinària de nadal, d’acord amb el programa d’austeritat i en solidaritat amb la resta de funcionaris públics. A més eixos diners es destinarien a la regidoria de benestar social.

Per altra banda, atenent a la petició de molts veïns/usuaris del TRAM, es demana donar solució a la problemàtica existent amb la parada del Paraís, ja que no pertany a la zona de la VILA i això suposa un increment important en el preu del trajecte.

I , finalment, l’última de les mocions està relacionada amb la modificació de la llei de règim local: el que es demana és que l’equip de govern es posicione en contra de la reforma d’una llei que elimina el principi d’autonomia local, modifica les competències municipals, reforça el paper de les diputacions i pretén reduir l’activitat municipal al mínim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada